Kwaliteit in alles
wat we doen

Bewezen kwaliteit

Al onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. We benadrukken transparantie en willen dat alle productinformatie beschikbaar is. De fabrikanten die onze producten vervaardigen worden geselecteerd op basis van onze strenge eisen.

Alle grondstoffen worden geanalyseerd voordat ze in productie worden genomen, en elk eindproduct wordt onderworpen aan een kwaliteitscontrole in het laboratorium voordat het beschikbaar is voor onze klanten.  

Veilig gebruik voor sporters

STR Nordic heeft als doel een veilige leverancier te zijn van voedingssupplementen ook voor (top)sporters.  Daarom worden al onze producten geanalyseerd in onafhankelijk laboratoria en geanalyseerd op de inhoud van verboden stoffen.    

Al onze producten worden getest op verboden stoffen en geen van onze producten bevatten verboden stoffen.

Sporters kunnen veilig gebruik maken van alle producten die STR Nordic biedt.

Ons eerste product met IFOS-goedkeuring

Vanaf 2018 werd Heart-Friendly Omega-3, als eerste product in Noorwegen, tot 5-sterren product door de International Fish Oil Standard bekroond en gecertificeerd.

Dit betekent dat zowel de zuiverheid, oxidatiewaarden (TOTOX) als het gehalte aan omega-3 een hogere standaard hebben dan bijvoorbeeld de visolie-eisen van de WHO.  Alle producties moeten door IFOS worden getest en geanalyseerd om te worden goedgekeurd en gecertificeerd als een 5-sterrenproduct.