De rusteloosheid in de benen is weg!

De rusteloosheid in mijn benen is weg en ik voel me beter uitgerust als ik ‘s ochtends wakker word, zegt Karen.

Het verslaat alles wat ik heb geprobeerd van de drogisterij, zegt ze.

Mijn trainingssessies zijn nu gemakkelijker omdat ik de normale spierfunctie weer heb herwonnen en een vermindering van vermoeidheid ook na elke training.

Een actieve vrouw

Karen is een actieve vrouw met een master in de biologie. Werken met stedelijke ontwikkeling en milieu. Naast haar werk doet ze als veteraan atleet internationaal mee aan powerlifting en doet dat al vele jaren.

Trainen in het veld is vermoeiend voor iedereen, het toevoegen van 10-14 uur per week zware krachttraining is een grote tol op het lichaam.

-Als topsporter moet ik opletten wat ik eet, dat spreekt voor zich. Je bereikt de top van geen enkele sport zonder serieus te zijn over slaap, dieet en training.

Hoewel mijn dieet geweldig is, is het moeilijk om voldoende voedingsstoffen via voedsel alleen binnen te krijgen om aan mijn behoeften te voldoen.

-Al vele jaren heb ik last van onrustige benen en kuiten. Ik heb magnesium gebruikt met wisselende resultaten. Dat was tot nu toe.

Magnesium+ heeft bijgedragen aan een normale spierfunctie.

Beter dan producten uit de drogist

-In alle ernst, Magnesium+ is beter dan alles wat ik bij de drogist heb geprobeerd. Ik had snel resultaat met mijn benen die terugkeerden naar de normale functie. Je zou niet denken dat er een verschil was in vergelijkbare producten, maar dat is er echt.

-Magnesium+ heeft een ander gehalte aan voedingsstoffen dan andere supplementen met magnesium, en dat kan de reden zijn dat dit product me meer heeft geholpen. Naast 300mg magnesium per tablet bevat het ook vitamine B6. Vitamine B6 bijdragen zijn talrijk, maar het belangrijkste voor mij is dat het bijdraagt aan de normale werking van het zenuwstelsel. Magnesium+ bevat ook zink en koper.

-De bijdrage van koper aan het behoud van normaal bindweefsel is een van de vele. Koper en vitamine B6 dragen beide bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.  Zink helpt bij een normaal zuur-base metabolisme. Dus als u problemen heeft met melkzuur in uw spieren, kan zink helpen de normale functie van uw lichaam te herstellen om melkzuur af te scheiden.

Dit product lijkt goed geformuleerd, zegt de bioloog.

-Na het gebruik van Magnesium+ heb ik een vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid ervaren.

Geschiedenis van onrustige benen in de familie

Onrustige benen tijdens de nachten komen vaak voor in het hele gezin, zegt Karen.

-Zowel mijn vader als mijn broer hebben dezelfde uitdagingen, dus dit is een familieding. Met werk, alle training en dagelijkse wandelingen met mijn twee honden worden mijn benen in elkaar geslagen. Ik merk het het meest ‘s nachts, of vroeger. Nu voelen mijn benen normaal aan, zegt Karen lachend.

Het is gewoon geweldig – de terugkerende normale functie heeft mijn dag verlicht zoals ik me niet zou voorstellen, zegt Karen met een grote glimlach!


Slechts €24,95 voor 5 maanden

inclusief gratis verzending


Elke tablet bevat

  • Magnesium – 300 mg
  • Zink – 5 mg
  • Vitamine B6 – 0,7 mg
  • Vitamine D – 0,5 µg
  • Koper – 0,5 mg

Lees hier meer over de voordelen van Magnesium+

Magnesium+ met extra synergie

Share: