Hartvriendelijke omega-3 is eindelijk in België

Hartvriendelijke Omega-3 is een voedingssupplement van Noorse oorsprong dat kan helpen een normale bloeddruk * en een normaal triglyceridengehalte in het bloed * te behouden.

Het omega-3 vetzuur DHA is ook belangrijk voor het behoud van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen *.

Er zijn verschillende soorten omega-3-vetzuren, maar de belangrijkste heten DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur).

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart, en dit heilzame effect wordt bereikt door een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Onze hartvriendelijke Omega-3 geeft u maar liefst 730 mg omega-3 per 2 kleine capsules, en maar liefst 620 mg EPA en DHA.
Bestel nu

Dagelijkse suppletie van omega-3 vetzuren is belangrijk

Omega-3 is een groep van zogenaamde essentiële vetzuren die het lichaam nodig heeft. De meeste mensen weten tegenwoordig dat omega-3 erg belangrijk is voor onze gezondheid. De uitdaging is dat ons lichaam niet zo goed in staat is omega-3 zelf aan te maken. Daarom is het belangrijk dat we voldoende omega-3 uit onze voeding halen en dan minstens 250 mg per dag.

Het probleem is dat maar weinig kinderen en volwassenen elke week voldoende vette vis eten. Daarom is het zinvol een supplement te gebruiken met een hoog gehalte aan omega-3. Zo krijg je gemakkelijk en eenvoudig elke dag wat je nodig hebt van deze vitale vetzuren, zodat ons lichaam optimaal functioneert

Hartvriendelijke Omega-3 kan worden gebruikt door kinderen die capsules kunnen slikken, en wordt ook aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

IFOS-goedgekeurde omega-3

Hartvriendelijke Omega-3 is goedgekeurd met een volle 5 sterren, wat de hoogste goedkeuring is die IFOS aan een omega-3-product geeft.

Strikte milieu- en zuiverheidseisen

De eisen die de IFOS aan deze goedkeuring stelt, zijn dat de inhoud van de capsules wordt geanalyseerd en dat het gehalte aan omega-3-vetzuren in overeenstemming moet zijn met wat op het etiket staat vermeld.

Bovendien moet aan de strenge eisen van de IFOS inzake het gehalte aan milieutoxines en zware metalen worden voldaan. Dit zijn eisen die strenger zijn dan bijvoorbeeld de richtlijnen van de WHO voor omega-3-producten.

Aangetoonde versheid en lage oxidatiewaarden

Om door de IFOS met 5 sterren te worden goedgekeurd, moet men ook aantonen dat het product vers is en niet ranzig. Dit worden oxidatiewaarden genoemd, die worden gemeten in TOTOX. De TOTOX-waarden moeten laag zijn en aanzienlijk lager dan alle andere internationale eisen om door de strenge eisen van IFOS te komen.

Om een IFOS-erkenning van 5 sterren te krijgen, moet aan al deze voorwaarden worden voldaan!

Slechts € 24,95 voor 4 maanden
inclusief gratis verzending

Tien redenen


Visolie1000 mg
Omega-3 730 mg
EPA410 mg
DHA210 mg
Overig Omega-3110 mg


Share: