Mijn hoofd en benen zijn afhankelijk van Magnesium+

“Mijn hoofd en benen zijn afhankelijk van Magnesium+” Mette is een drukke en actieve dame uit Moss. Dagen en weekenden gaan in een hoog tempo. Met een leuke en hectische baan, man, 3 kinderen, 2 kleinkinderen en een hond, vraagt dat veel energie.

Bovendien houdt ze van haar uitstapjes naar café’s met vrienden en geniet ze van muziek en concerten. Elke dag is vol activiteiten in een snel tempo.

Mette heeft nog tijd voor iedereen, maar vertelt ons dat het zonder Magnesium+ niet gelukt zou zijn.

Magnesium voor mijn kuiten

“Ik werk als marketingmanager voor een bedrijf dat zich bezighoudt met wellnessproducten, en de dagen zijn erg druk. Bovendien zijn er veel beurzen, zowel doordeweeks als in het weekend. Er wordt veel “gelopen en gestaan”, en er zijn altijd veel mensen. Het kan erg vermoeiend zijn voor mijn benen en allerminst voor mijn hoofd”, zegt Mette.

“Met extra vitamine D, Magnesium + is goed voor de normale spierfunctie, en vooral die combinatie helpt mijn benen”, zegt ze dankbaar.

Magnesium voor lichaam en geest

Vooral na lange werkdagen op beurzen met veel staan op harde vloeren, merk ik dat niet alleen mijn benen hun dagelijkse magnesium nodig hebben. Magnesium helpt het lichaam en de geest om er gemakkelijker mee om te gaan en maakt het veel gemakkelijker om ‘s avonds te ontspannen. Magnesium is goed voor zowel het zenuwstelsel als onze normale psychologische functies. Je zou kunnen zeggen dat met Magnesium+ zowel lichaam als geest worden geholpen na een lange en actieve dag.

Daarom neemt Mette altijd een tablet Magnesium+ voordat ze naar bed gaat.

Meer dan magnesium alleen

Voorheen werkte Mette enkele jaren in de natuurvoedingsindustrie en leerde al snel dat magnesium belangrijk is voor de energiestofwisseling en dat het vermoeidheid en uitputting vermindert.

Ik heb in de loop der jaren veel verschillende magnesiumproducten gebruikt, maar er zijn er maar weinig die zo compleet zijn als Magnesium+. Het bevat ook vitamine B6, wat belangrijk is voor de opname van magnesium, vitamine D voor de spieren in mijn benen, en zink en koper.

Al deze voedingsstoffen werken ook samen voor een normaal zenuwstelsel en een goede energiestofwisseling, en voor een normale werking van het immuunsysteem.

Magnesium+ is absoluut perfect voor mij. De samenstelling van deze belangrijke voedingsstoffen en een fantastische prijs maken dit tot mijn duidelijke eerste keus, zegt Mette.


Slechts €24,95 voor 5 maanden

inclusief gratis verzending


Elke tablet bevat

  • Magnesium – 300 mg
  • Zink – 5 mg
  • Vitamine B6 – 0,7 mg
  • Vitamine D – 0,5 µg
  • Koper – 0,5 mg

Lees hier meer over de voordelen van Magnesium+

Magnesium+ met extra synergie

Share: