Tien redenen waarom u magnesium zou moeten nemen

Tien redenen waarom magneisum je kwaliteit van leven verhoogt.

Er zijn veel verschillende manieren om je gezondheid te verbeteren. Weinigen zijn zo effectief en veilig als het aanvullen van uw dieet met magnesium. Dit geldt vooral voor degenen die worstelen met onnormale spierfuncties, vooral ’s nachts in hun benen, of worstelen met coping in het dagelijks leven.  Maar de voordelen en wonderen van magnesium stoppen daar niet.

Magnesium wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke remedie voor psychologische functies. Het is pas sinds kort dat dit effectief is gedocumenteerd door wetenschappelijk onderzoek.

Er zijn veel soorten magnesiumsupplementen beschikbaar op de markt. Magnesium + is echter misschien wel de beste op de markt van vandaag.

Het heeft een gehalte aan zorgvuldig geselecteerde synergetische vitamines en mineralen. Samen zorgen ze voor een verhoogde opname van magnesium, verhoogde gezondheidsvoordelen en een beter algemeen effect omdat de ingrediënten in synergie werken.  Dit in vergelijking met andere magnesiumsupplementen. Bovendien wordt het geproduceerd in Scandinavië en is het product zeer betaalbaar.

Tien redenen om magnesium te nemen

1. Omgaan met het dagelijks leven

In het moderne en hectische leven van vandaag kan het omgaan met het dagelijks leven een uitdaging op zich zijn, maar ook voor onze gezondheid.  Veel mensen ervaren op een bepaald moment in hun leven de problemen van het omgaan met hun hectische levensstijl en verwachtingen van familie, vrienden en op het werk. Voor sommigen kan het moeilijk zijn om over te komen en te overwinnen.

Gelukkig zijn er effectieve en natuurlijke remedies bewezen om dit te bestrijden.  Onderzoekers hebben gedocumenteerd dat een goed magnesiumsupplement, zoals Magnesium +, zowel veilig als effectief is.

Het zal bijdragen aan normale cognitieve en psychologische functies, evenals de normale werking van het zenuwstelsel.

2. Spierspanningen in nek, schouders en hoofdspieren.

Steeds meer mensen hebben last van spanningen in hun nek-, schouder- en/of hoofdspieren.  Dit wordt vaak gevolgd door «hoofddruk» en veroorzaakt ongemak. Sommigen hebben elke dag last, anderen slechts af en toe.  Hoe dan ook, beide gevallen zijn een onaangename en irritante toestand.   De oorzaken zijn talrijk.  Het kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan slechte voeding, gebrek aan voldoende slaap, stress of uitdroging.  De spieren in de nek en het hoofd trekken sterk samen en geven ons zeer onaangename spanning in het hoofd.  Voer magnesium in, dat bijdraagt aan normale spierfuncties, en ervoor zorgt dat dergelijke ongewenste spiercontracties niet optreden.  Zo behoren onaangename spierspanningen in je nek, schouder en hoofdgebied tot het verleden.

3. Menstruatie, hormonen en spierfuncties

Spieren in de onderrug en heupen kunnen profiteren van magnesium tijdens de menstruatie, omdat magnesium bijdraagt aan een normale spierfunctie.   Als u dit ervaart, moet Magnesium + worden beschouwd als een dagelijks supplement. Magneisum+ zal zelfs bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en vettigheid als u dit ook ervaart.

Bovendien draagt vitamine B6 bij aan de regulatie van hormonale activiteit.

4. Uw hart

Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie. Dit geldt ook voor het hart! Magnesium draagt ook bij aan de elektrolytenbalans, wat je hart enorm zal waarderen.  Met de synergetische werking van vitamine B6 die bijdraagt aan een normaal metabolisme van homocysteïne, kun je niet fout gaan met Magnesium +!

Het is dus gemakkelijk te zeggen:

Magnesium+ + hart = WAAR!

5. Beter slapen

Slecht slapen treft meer dan 30% van de bevolking.  Voor velen wordt dit weer veroorzaakt door spierspanningen.  Zoals we nu weten, draagt magnesium bij aan normale spierfuncties en zal het dus je ontspanning helpen voor een betere slaap.   Vergeet ook niet dat magnesium bijdraagt aan normale psychologische functies, en idem voor je zenuwstelsel.   Magnesium+ is dus het perfecte supplement voor het slapengaan!

6. Meer energie

Magnesium en vitamine B6 dragen beide bij aan het normale energieleverende metabolisme en daarmee aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. In additin helpt vitamine B6 bij een normaal glycogeenmetabolisme. 

Dus, als je het gevoel hebt dat je meer energie nodig hebt, zorg er dan voor dat Magnesium + deel uitmaakt van je dagelijkse routine.

7. Atletische prestaties

Magnesium+ moet dagelijks door elke atleet worden ingenomen.  Of als je je atletische prestaties wilt verbeteren, ongeacht het niveau.   Magnesium zal bijdragen aan de elektrolytenbalans en samen met vitamine B6 dragen beide bij aan een normaal energieleverend metabolisme, normale spierfunctie, normale eiwitsynthese en verminderen vermoeidheid en vermoeidheid.  Met vitamine B6 zal het glycogeenmetabolisme ook efficiënt worden bijgedragen.

Omdat regelmatige trainingen soms een tol kunnen eisen van ons immuunsysteem, is het goed om te weten dat vitamine D en B6 bijdragen aan ons immuunsysteem en zijn normale functies.

Zink draagt bij aan normale testosteronspiegels in het bloed, evenals het metabolisme van macronutriënten.

Het zijn allemaal ongelooflijk belangrijke factoren die het gemakkelijker maken om je atletische doelen te bereiken. 

Magneisum+ is waarschijnlijk het belangrijkste supplement voor elke atleet!

 8.  Botten en tanden

Zowel magnesium als vitamine D draagt bij aan het behoud van normale tanden en botten. En wist je dat magnesium nodig is om vitamine D te activeren?  Dus, om normale botten veilig te stellen – vitamine D alleen is niet genoeg.  Je lichaam heeft magnesium nodig om het te activeren!  In feite lijken alle enzymen die vitamine D metaboliseren magnesium nodig te hebben, dat fungeert als een cofactor in de enzymatische reacties in de lever en nieren.

Magnesium + zal ook voorzien in uw dagelijkse behoefte aan zink, en ook zink draagt bij aan het onderhoud van normale botten.

9. Immuunsysteem

Vitamine B6, zink en vitamine D dragen bij aan de normale functie van je immuunsysteem – en ja, zoals we weten is magnesium nodig om vitamine D te activeren!  Daarnaast draagt zink bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress!

10.  Spieren en gewrichten

Magnesium+ met extra koper draagt niet alleen bij aan normale spierfuncties, maar draagt ook bij aan het behoud van normale bindweefsels.   Zo zorgt Magneisum+ goed voor je gewrichten en je spieren.  Win-win!

Feiten over Magnesium+

Magnesium+ bevat magnesium, vitamine B6, vitamine D, zink en koper. Samen werken ze in synergie. Synergie betekent dat het effect van iets groter is dan de effecten van de verschillende afzonderlijke stoffen afzonderlijk. Dat is precies wat je krijgt met Magnesium+. Vitamine B6 zorgt er bijvoorbeeld voor dat magnesium gemakkelijker wordt opgenomen in onze lichaamscellen. Magnesium en vitamine D zijn van elkaar afhankelijk om ze te laten werken zoals ze zouden moeten werken in ons lichaam.

Dit is de reden waarom Magnesium + vandaag de dag het meest populaire magnesiumsupplement is in de Scandinavische landen.


Slechts € 24,95 voor 5 maanden

inclusief gratis verzending


Elke tablet bevat

  • Magnesium – 300 mg
  • Zink – 5 mg
  • Vitamine B6 – 0,7 mg
  • Vitamine D – 0,5 µg
  • Koper – 0,5 mg

Magnesium+ met extra synergie

Share: