Betere knieën in 8 weken

Gezondere knieën in slechts 8 weken, is het resultaat van een studie die Japanse onderzoekers hebben uitgevoerd bij 48 mensen die een gepatenteerd mengsel van kruiden kregen dat alleen in Curminol zit.

De studie werd uitgevoerd volgens het “gouden standaard” principe.

De gepubliceerde studie werd uitgevoerd volgens de “gouden standaard” van wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dat het met behulp van zowel dubbelblinde als placebogecontroleerde methoden werd uitgevoerd .

Dit betekent dat noch de deelnemers aan de studie, noch de onderzoekers werden geïnformeerd wie de pillen met het actieve kruidenmengsel in Curminol zou krijgen en wie placebopillen zonder het actieve bestanddeel zou krijgen.

De deelnemers werden in twee groepen verdeeld. De eerste kreeg een gepatenteerd kruidenmengsel bestaande uit curcumine (Curcumin C3 Complex), Boswellia en gember. De tweede groep kreeg placebotabletten.

Alle deelnemers werden zorgvuldig onderzocht vóór het begin van de studie en na 4 en 8 weken.

Gezonde knieën en een betere kwaliteit van leven

Japanse onderzoekers constateerden dat de groep die het actieve kruidenmengsel in Curminol kreeg, gezondere knieën had en een betere kwaliteit van leven.

De resultaten en positieve ervaringen van de deelnemers, bleken ook overeen te stemmen met de resultaten van de bloedtest.

Gezonde en goed functionerende knieën zorgen voor een hogere levenskwaliteit. Een slechte werking van onze knieën beïnvloedt onze dagelijkse activiteiten. Het kan ook onze wil om te presteren aantasten. Gezonde knieën verbeteren dus de levenskwaliteit.

Over Curminol

Curminol is ontwikkeld en vervaardigd in Noorwegen. Het is een uniek supplement dat een gepatenteerd en onderzocht mengsel van curcumine (Curcumin C3 Complex), Boswellia en gember bevat.

Bovendien bevat het niet-gedenatureerd collageen II voor de gewrichten, vitamine D, vitamine C en zwarte peper (BioPerine), wat de biologische beschikbaarheid van de actieve bestanddelen in Curminol verhoogt. De basis van het supplement is omega-3 Crystal Oil™. Het is bijzonder rijk aan omega-3 EPA-vetzuren en studies tonen aan dat het een synergetisch effect heeft, vooral in combinatie met curcumine (CurcuminC3 Complex).

In tegenstelling tot andere producten bevat Curminol gepatenteerde ingrediënten en wordt het ondersteund door internationaal onderzoek.


Probeer Curminol voor 3 maanden
Reguliere prijs € 49,90
Nu slechts € 24,95!

Energievitamine B12


Inhoud aanbevolen dagelijkse dosis – 2 capsules

Kristalolie visolie1000 mg
Omega-3570 mg
EPA310 mg
DHA80 mg
Curcumine (Curcumin C3®)100 mg
Curcuminoïden95 mg
Boswellia Serrata (Boswellin®)33,5 mg
Ongeveer 40 mg
Vitamine C20 mg
Vitamine D 10 µg
Gedenatureerd collageen II 40 mg
BioPerin® – zwarte peper5 mg


Lees hier over een ander supplement uit ons assortiment:

Tien redenen waarom u magnesium zou moeten nemen

Share: