Energievitamine B12 geeft je je energie terug

Als je rondloopt met weinig energie en een constant gevoel van algemene vermoeidheid, kan het zijn dat je de energievitamine B12 mist.

Helaas komt een tekort aan vitamine B12 steeds vaker voor en de eerste symptomen zijn vermoeidheid en uitputting.

B12-vitamine – zuigtabletten van 1000 µg

STR Nordic kan nu B12-vitamine aanbieden in de vorm van zuigtabletten van 1000 µg vitamine B12 in de bioactieve vorm van methylcobalamine.

Methylcobalamine is de afgewerkte vorm van B12 die ons lichaam gebruikt en gebruikt. Het hoeft niet door het lichaam te worden omgezet zoals andere vormen van B12-vitamine. Het wordt onmiddellijk opgenomen en gebruikt.

Loop je risico op een tekort aan B12?

Er zijn veel mensen die mogelijk een supplement van vitamine B12 nodig hebben: vooral oudere mensen boven de 50, veganisten of vegetariërs, als je gastro-intestinale problemen hebt of als je maagzuurneutraliserende medicijnen gebruikt die het lichaam verhinderen vitamine B12 op te nemen.

Waarom hebben we B12-vitamine nodig?

Vitamine B12 is een in water oplosbare vitamine waar ons lichaam regelmatig behoefte aan heeft. De energie vitamine B12 is belangrijk voor normaal energiemetabolisme en helpt dus vermoeidheid en uitputting te verminderen.

We krijgen vitamine B12 voornamelijk binnen via dierlijke producten en vitamine B12 is een noodzakelijk voedingsstof voor mensen. Vitamine B12 is nodig voor de vorming van cellen, onze kleinste functionele biologische eenheid die het leven definieert.

Vitamine B12 speelt een centrale rol bij de productie van rode bloedcellen, die zowel zuurstof als witte bloedcellen transporteren die ons lichaam verdedigen.

Mensen hebben vitamine B12 nodig voor een goed functionerend zenuwstelsel en het bevordert op zijn beurt een normale psychologische functie. Bovendien is vitamine B12 sterk geassocieerd met het metabolisme van foliumzuur.

Energievitamine B12 1000 µg:
  • helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen
  • draagt bij aan normaal energiemetabolisme
  • draagt bij aan normale zenuwstelsel functies
  • draagt bij aan normale psychologische functies
  • draagt bij aan normale immuunsysteem functie
  • draagt bij aan normale vorming van rode bloedcellen
  • speelt een rol in het celdelingsproces
  • Probeer B12-vitamine 1.000 µg


Probeer vitamine B12 1000µg voor 6 maanden
Reguliere prijs € 49,90
Nu slechts € 24,95!

Energievitamine B12


Inhoud per tablet:

Vitamine B12 (methylcobalamine) – 1000 µg


Lees hier over een ander supplement uit ons assortiment:

Tien redenen waarom u magnesium zou moeten nemen

Share: