Sublinguale B12-vitamines zorgen voor de beste resultaten

Veel mensen zijn nog steeds verrast dat sublinguale vitamine B12 de beste resultaten biedt, in vergelijking met andere toepassingsmethoden. Studies tonen echter aan dat er geen reden is om hier sceptisch over te zijn. De grootste wetenschappelijke studie waarin het effect van B12 als sublinguale tablet versus intramusculaire B12 wordt vergeleken, laat weinig twijfel bestaan.

Er zijn verschillende methoden om vitamine B12 toe te dienen aan mensen die om verschillende redenen supplementen nodig hebben.   Er zijn regelmatig ingeslikte tabletten, het kan intramusculair worden gegeven, of als een geavanceerde sublinguale tablet, zoals onze B12-vitamine met maar liefst 1000 μg vitamine B12 in de vorm van de lichaamsklare B12-grondstof methylcobalamine.

Een grote studie waarin de effectiviteit van sublinguale vitamine B12 versus intramusculaire 12 wordt vergeleken, is nu beschikbaar en de resultaten zullen waarschijnlijk velen verrassen:

Vitamine B12 gegeven als een sublinguale tablet was effectiever dan het intramusculair geven!

Gemeten effect met bloedonderzoek

De onderzoekers achter de studie maten de niveaus van B12 in het bloed van meer dan 4.200 patiënten.  De ene groep kreeg vitamine B12 als sublinguaal tablet, terwijl de andere groep B12 intramusculair kreeg.

De studie is de grootste in zijn soort en de metingen werden gedaan over een periode van drie jaar.

De resultaten spreken voor zich: Degenen die sublinguale vitamine B12 kregen, hadden significant betere bloedspiegels van B12 in vergelijking met degenen die intramusculaire toediening kregen!

Voordelen van vitamine B12 als tablet:

  • Je krijgt de lichaamsklare vorm van vitamine B12, methylcobalamine genaamd.
  • Opgenomen in de slijmvliezen van de mond en niet via de maag/darm.
  • Sublinguale tabletten B12 bieden elke dag stabiele en stabiele bloedwaarden, terwijl intramusculaire behandeling resulteert in geleidelijk lagere bloedwaarden tot de volgende behandeling, waardoor u zich steeds trager kunt voelen tot de volgende behandeling.
  • Risico op ongemak bij injectiezones, omdat hematomen volledig worden verwijderd (bloedophoping in weefsel of orgaan).
  • Het risico op allergische reacties bij intramusculaire behandeling wordt volledig geëlimineerd.
  • Minder druk op de medische professie, omdat u tabletten thuis kunt innemen en het aantal doktersbezoeken aanzienlijk kan worden verminderd, waardoor ze middelen en tijd overhouden voor belangrijkere medische consulten en werk.
  • Sublinguale tabletten zijn zuiniger voor de samenleving.

Dus, als je merkt dat je vaak moe, lusteloos en vermoeid bent, zal vitamine B12 in de juiste vorm en dosis je helpen – en je zult de gewenste effecten en resultaten snel opmerken! De beste resultaten met vitamine B12 worden bereikt als u het als een sublinguale tablet gebruikt.


Probeer vitamine B12 1000µg voor 6 maanden
Reguliere prijs € 49,90
Nu slechts € 24,95!

Energievitamine B12


Inhoud per tablet:

Vitamine B12 (methylcobalamine) – 1000 µg


Lees hier over een ander supplement uit ons assortiment:

Tien redenen waarom u magnesium zou moeten nemen

Share: